www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vinter & minusgrader

Vintern den kom tillbaka med dunder och brak! Även om jag ser fram emot våren så tycker jag ändå det är mysigt med massa snö, vi har ju inte fått någon riktigt vinter förrän nu. Sen kunde den kommit i december när den bör komma men det kanske bara är önsketänkande numera. Just nu är det nollgradigt ute, men det ska bli minus ikväll och under natten samt att det ska börja snöa igen.
 
Det har varit riktigt kallt i Stockholm, tror vi pikade på -13 i förra veckan så jag fick också ta fram understället så jag inte skulle frysa arslet av mig på väg till jobbet. Jag tycker bara att det har varit mysigt med så kallt väder. Snön den har knarrat mysigt under fötterna och det har varit riktigt skönt med promenader på helgerna då det känts uppfriskande, solen har också visat sig mer och mer vilket gjort humöret betydligt bättre.
 
 
 
Jag har inte känt att träningen varit kul nu ett tag. Så jag bestämde mig för att göra om mitt schema i förra veckan och igår teståkte jag första passet. Nu samkör jag ryggövningar med biceps och bröst istället för axlar, tycker att det funkade bra ihop och jag tyckte det var kul igen att komma ner till gymmet. Det blir nog lätt så när man tränar 4-5 gånger i veckan som jag gör att man tröttnar efter ett tag. Har ändå kört förra schemat sen i höstas så det var verkligen på tiden att ändra det. Imorgon ska jag köra axelpass med triceps, får se om det blir lika bra som gårdagen.
 
Det blir en kort arbetsvecka för min del! Jag tog nämligen ledigt på fredag för att kunna åka ner till Linköping och klippa mig. Inte klippt mig sedan november så det behövs verkligen nu, lyckades boka in en tid hos min favorit frisör som bytt sallong och är tillbaka från mamma-ledigheten. Ska bli kul och träffa henne igen, ska dock inte färga håret denna gången. Efter klippningen åker jag vidare ner till Jönköping för att fira ena brorsan på fredagen och sedan ska jag på Chokladmässa med mina favvo tjejer! Så det blir mässa, middag på kvällen och en hotellnatt tillsammans! Så himla mysigt, jag behöver verkligen en tjejhelg. Sambon blir kvar hemma och ska gå på bandy med sin morfar, tror han är nöjd med det ;)
 
Nu blir det ett långt inlägg men jag har ju inte skrivit på ett tag. Jag vet inte ens om jag redan skrivit det här men jag har börjat läsa japanska. Just nu går jag ingen kurs utan jag försöker själv med böckerna jag beställde och som jag fått låna av kollegan. Det går sakta men säkert framåt, får mycket hjälp av min kollega och jag skaffade japanskt tangentbord på telefonen så vi kan skicka fraser etc mellan varandra. Sitter och över att skriva tecken för hand också, går sakta men framåt där med. Himla kul är det i alla fall, måste däremot läsa mer på helgerna och spela mindre ;) Lär mig just nu hiragana, tar ett alfabet i taget. Kör app på telefonen när jag pendlar till jobbet, effektivt!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ålder: 29
Bor: Stockholm
Yrke: Nätverkstekniker

Alexandra heter jag som driver denna bloggen. I bloggen skriver jag om det vardagliga samt mina intressen.

Jag älskar att träna, framförallt styrke- och löpträning. Jag är uppvuxen ute på landet, så jag har en förkärlek till att vara ute i skogen. Älskar att umgås med familjen och vänner. Tycker om det här med data, läsa böcker och anime ♥


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!